our_client
map
Betaling Opties
payment_methods
ebay kloon star
De meeste gewacht Volledig Ajax en Mootools gebaseerd veilingen website zal binnenkort beschikbaar zijn.
controleert voordat je koopt
Producten
auction_banner
e commerce
 e-commerce Software   (Premium)
Auction Software
 MLM Auction star
 Laatste laagste unieke bod star
 Cooling Auction star
 VIPveiling star
 Penny veiling versie - 5star
 Reserve veiling versie - 1star
 ebay kloonstar
 Ajax cent veiling versie - 1star
Aankomende
 Ajax cent veiling versie - 2  
Meer informatie
Host uw website veiling
op onze Dedicated server in
Canada & VS met 99,9%
uptime
Meer informatie
Wat is nieuw?
1. Galerie photo de profil
Vous pouvez prendre vos clichs grce votre webcam ou tlcharger vos clichs existants de rdaction de votre profil.
2. Google Vertaler
Beheerder kunt taal bestanden met google vertaler, dat is ingebouwd in de admin panel
3. Databank Backup Module
Beheerder kan databank back-up van admin panel om de informatie bij de behoeften.
4. Getuigenis Management
Beheerder kunnen reacties worden weergegeven op de website die worden ontvangen door de gebruikers.
5. Meerdere administrateur
Multi-beheerders met verschillende niveaus en privileges
6. Multilanguage met UTF-8 Ondersteunen
Multilanguage ondersteuning voor alle talen
7. Taal Vlag en manager
Administrator eenvoudig kunt bijwerken taal bestanden en kunnen beheren zijn vlag voor meertalige website.
8. Watermark Module
Watermerk module beschermen site beelden die volledig kunnen worden beheerd door de beheerder
9. Ajax Bieden Module
Advance Bieden module waar de gebruiker kan bod direct zonder refresh pagina op elk bod.
10. Flashy Alert aandachtspunten
Flashy signalering heeft aandacht voor alle gebruikers over een product wanneer een gebruiker ooit plaats bod op dat product. Welke helpt met alle gebruikers over een nieuw bod op dat product.
11. Heropenen Veiling
Admin puede volver a abrir la subasta se cerr en el momento especfico dado por la administracin.
12. Admin Bekijk Stock
Admin kunt een bepaald product op voorraad gesloten veiling lijst.
13. Cron Datei-Sicherheit
Cron-Datei securityCron Datei nicht Erreichbar dem anderen Browser.
14. Alle Art Auktion Excel Report
Admin kann man kommenden geschlossen und aktuelle laufende Online-Auktion Exceltabelle Bericht
15. Auktionsstatus Bericht
Admin kann man die Auktion Statusbericht der laufenden Betrieb und die geschlossenen Auktion.
16. Shopping
admin knnen die besonderen Auktion direkt zu verkaufen.
17. Auto Ausschreibung
User knnen Mindestpreis Hchstpreis und Gesamtzahl der Angebote fr eine bestimmte Auktion.
18. Autobid Time
Der Benutzer kann auf einer Auktion bieten, indem Sie Startzeit und Zeit schlieen.
19. Toll gratis nummers
Gratis nummers voor 220 landen, zorg dat uw respons Boost, voorziet in een manier voor klanten uw bedrijf contact op te nemen zonder kosten. Dit zal verbeteren en Verken uw bedrijf meer klanten.
20. SMS Marketing met unieke zoekwoord
Een robuuste, flexibele, kosteneffectieve en complete private-label-SMS marketing oplossing met unieke zoekwoorden voor uw bedrijf te maken van al uw reclame direct traceerbaar en je kan verslaan de concurrentie en het bereiken van positieve ROI.
21. E-mail marketing software met Cpanel toegang
Zet uw bedrijf in het bereik van meer klanten via E-mail Marketing Software met Cpanel toegang voor veiligheid, snelheid en root-niveau toegang. Helpt bij het bouwen gerichte E-Mail lijst snel, biedt voordelen voor uw bedrijf en drastisch verhogen van uw klantenbestand voor E-mail marketing!
22. PC Phone Call Software
Maak roept overal in de wereld van uw computer op elk nummer, wanneer je wilt met een betere geluidskwaliteit dan een andere normale telefoon en geen noodzaak voor de andere partij om een computer of wachten op uw oproep.
23. SMS-of MMS-API bieden voor SMS-module
Door het gebruik van de SMS-of MMS-API voor module bieden u een bod kunnen doen op de producten via SMS, maak je in staat om kennen de Aankomende veilingen, Live Auctions en geeft de mogelijkheid bieden rechtstreeks op het product of deelnemen aan de veiling via SMS of MMS-API.
advertise emaibulk
seo_advertise
Over ons
Wij bieden ook extra aanpassingsmogelijkheden volgens klant specifieke eisen en diensten, waaronder de installatie, hosting en aangepaste unieke designs voor uw veiling web-site.


Auctionwebsitescript, een van de toonaangevende software-ontwikkeling op maat, volledig uitgeruste web server toepassingen voor e-commerce en IT-systeem design bedrijf, werd opgericht in 2000 en voor de klanten door zijn betrouwbare en aanpasbare oplossing over de hele wereld. We hebben de belofte om ons best te doen en bieden onze klanten de meest geavanceerde tools en scripts van de veiling, statistische informatie te verzamelen, en site promotie.

Het is vereist een diepgaande analyse en onderzoek op het gebied van online bieden en Penny veilingsites een dergelijke uitstekende oplossing voor de gebruikers die kunnen verzamelen alle eisen in te standaardiseren wijze te ontwikkelen. Oplossing ga een kop en een nieuwe Penny Auction Software is verstrekt aan onze klanten het verwijderen van alle valkuilen van penny veilingsites valkuilen, want dat zet de goede sites ook op de achterste voet.

Onze zeer professionele en vakkundige team van toegewijde website software voor de veiling is vastgesteld het hefboomeffect artistieke vaardigheden en vindingrijkheid met technische expertise. Onze veiling website software-expert team zich ook richten op bestuurlijke normen en zakelijk inzicht om een gezonde interactie met u, zodat wij kunnen u voorzien van de volledig aangepaste werk dat u verlangen en was in je droom, is het de komende tijd op de vloer je droom.

We verzekerd bent voor alle transparantie in de communicatie, een jaar 24 / 7 direct een online live support voor onze klanten en gegarandeerde tevredenheid voor uw complexiteit. Het bedrijf levert extra aanpassingen volgens de afnemers specifieke eis en diensten, inclusief installatie, hosting, gratis domeinnaam en een jaar webhosting, geautoriseerde betaling van gateway, geoptimaliseerd script om site snel en op maat gemaakte unieke ontwerpen belasting voor zijn veiling website.

Wij, Sonik Technologies Pvt. Ltd., zijn blij om onze reputatie als een van de toonaangevende onderneming in software ontwikkeling, web development en Internet Marketing voor de afgelopen zes jaar in te voeren en het verstrekken van alle nuttige middelen, onderzocht proefschrift en e-fulfilment diensten voor de veiling Website Script dus. Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van innoveren en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor bovengenoemde terreinen met inbegrip van Web Designing, Flash-ontwikkeling, e-commerce ontwikkelingen, Games ontwikkeling, hosting en Domein, Open Source Development, Training Software, Business Applications dat onze klanten helpt bij het verkrijgen van een voorsprong op hun concurrenten.

Het doel van ons bedrijf is om te grijpen de volledige bevredigende niveau van onze waardevolle klanten en onze hoog gekwalificeerde team van software-experts werkt alleen deze parameters en geeft de hoogste prioriteit naar de klanten. Wij helpen onze klanten bij het oplossen van hun complexiteit en uitvoeren van een efficinte en betrouwbare oplossing voor hun problemen.


 
   
 
isologoiso2
Copyright © 2008-2023. Sonik Digital India Pvt Ltd
Alle rechten voorbehouden.
: Wij zijn op geen enkele wijze verbonden, verbonden of een deel van ebay.com,kloon.com en madbid.com noch wij waren in het verleden. Alle handelsmerken die in de demonstratie-modi of feitelijke website zijn het eigendom van de respectieve eigenaars. Er is geen tastbaar product wordt verkocht op deze website met uitzondering van de software die een installeerbare product.