our_client
map
Betaling Opties
payment_methods
ebay kloon star
De meeste gewacht Volledig Ajax en Mootools gebaseerd veilingen website zal binnenkort beschikbaar zijn.
controleert voordat je koopt
Producten
auction_banner
e commerce
 e-commerce Software   (Premium)
Auction Software
 MLM Auction star
 Laatste laagste unieke bod star
 Cooling Auction star
 VIPveiling star
 Penny veiling versie - 5star
 Reserve veiling versie - 1star
 ebay kloonstar
 Ajax cent veiling versie - 1star
Aankomende
 Ajax cent veiling versie - 2  
Meer informatie
Host uw website veiling
op onze Dedicated server in
Canada & VS met 99,9%
uptime
Meer informatie
Wat is nieuw?
1. Galerie photo de profil
Vous pouvez prendre vos clichs grce votre webcam ou tlcharger vos clichs existants de rdaction de votre profil.
2. Google Vertaler
Beheerder kunt taal bestanden met google vertaler, dat is ingebouwd in de admin panel
3. Databank Backup Module
Beheerder kan databank back-up van admin panel om de informatie bij de behoeften.
4. Getuigenis Management
Beheerder kunnen reacties worden weergegeven op de website die worden ontvangen door de gebruikers.
5. Meerdere administrateur
Multi-beheerders met verschillende niveaus en privileges
6. Multilanguage met UTF-8 Ondersteunen
Multilanguage ondersteuning voor alle talen
7. Taal Vlag en manager
Administrator eenvoudig kunt bijwerken taal bestanden en kunnen beheren zijn vlag voor meertalige website.
8. Watermark Module
Watermerk module beschermen site beelden die volledig kunnen worden beheerd door de beheerder
9. Ajax Bieden Module
Advance Bieden module waar de gebruiker kan bod direct zonder refresh pagina op elk bod.
10. Flashy Alert aandachtspunten
Flashy signalering heeft aandacht voor alle gebruikers over een product wanneer een gebruiker ooit plaats bod op dat product. Welke helpt met alle gebruikers over een nieuw bod op dat product.
11. Heropenen Veiling
Admin puede volver a abrir la subasta se cerr en el momento especfico dado por la administracin.
12. Admin Bekijk Stock
Admin kunt een bepaald product op voorraad gesloten veiling lijst.
13. Cron Datei-Sicherheit
Cron-Datei securityCron Datei nicht Erreichbar dem anderen Browser.
14. Alle Art Auktion Excel Report
Admin kann man kommenden geschlossen und aktuelle laufende Online-Auktion Exceltabelle Bericht
15. Auktionsstatus Bericht
Admin kann man die Auktion Statusbericht der laufenden Betrieb und die geschlossenen Auktion.
16. Shopping
admin knnen die besonderen Auktion direkt zu verkaufen.
17. Auto Ausschreibung
User knnen Mindestpreis Hchstpreis und Gesamtzahl der Angebote fr eine bestimmte Auktion.
18. Autobid Time
Der Benutzer kann auf einer Auktion bieten, indem Sie Startzeit und Zeit schlieen.
19. Toll gratis nummers
Gratis nummers voor 220 landen, zorg dat uw respons Boost, voorziet in een manier voor klanten uw bedrijf contact op te nemen zonder kosten. Dit zal verbeteren en Verken uw bedrijf meer klanten.
20. SMS Marketing met unieke zoekwoord
Een robuuste, flexibele, kosteneffectieve en complete private-label-SMS marketing oplossing met unieke zoekwoorden voor uw bedrijf te maken van al uw reclame direct traceerbaar en je kan verslaan de concurrentie en het bereiken van positieve ROI.
21. E-mail marketing software met Cpanel toegang
Zet uw bedrijf in het bereik van meer klanten via E-mail Marketing Software met Cpanel toegang voor veiligheid, snelheid en root-niveau toegang. Helpt bij het bouwen gerichte E-Mail lijst snel, biedt voordelen voor uw bedrijf en drastisch verhogen van uw klantenbestand voor E-mail marketing!
22. PC Phone Call Software
Maak roept overal in de wereld van uw computer op elk nummer, wanneer je wilt met een betere geluidskwaliteit dan een andere normale telefoon en geen noodzaak voor de andere partij om een computer of wachten op uw oproep.
23. SMS-of MMS-API bieden voor SMS-module
Door het gebruik van de SMS-of MMS-API voor module bieden u een bod kunnen doen op de producten via SMS, maak je in staat om kennen de Aankomende veilingen, Live Auctions en geeft de mogelijkheid bieden rechtstreeks op het product of deelnemen aan de veiling via SMS of MMS-API.
advertise emaibulk
seo_advertise
Functies   Betalingsopties   SMS-opties  

advarrow3   Seat Veiling

topleft   topright
  Een zitplaats veiling is zoiets als een regelmatige cent veilingen, maar met enige verschil met normale cent veiling. In de reguliere cent veiling gebruiker hoeft te betalen voor elk bod, maar in deze stoel veiling gebruiker alleen hoeft te betalen voor de zetel prijs. Een zitplaats veiling is beperkt tot een vast aantal deelnemers en de veiling start niet totdat de minimale stoel eis is voldaan. De zetel prijs en het aantal zitplaatsen zijn verzadigd door admin. Als alle zitplaatsen zijn vul de veiling zal automatisch starten en in deze veiling gebruiker hoeft niet te veel zorgen over omdat de biedingen biedingen zijn geheel gratis, zodat de gebruiker onbeperkt bod uit te brengen totdat de timer nul komen.

Bij voorbeeld Je lanceert een zetel veiling van Apple iPad 64GB WiFi en zet 10 zetels voor deze veiling en per stoel prijs is 10 dollar nu alsgebruiker als om deel te neem in deze veiling hij op de stoel prijs die $ 10 en betaalt wanneer de laatste ook nee. 10 gebruiker zich de laatste plaats de veiling zal beginnen en nu gebruiker kan de onbeperkte biedingen en als soortgelijke penning veiling laatste bieder zal de winnaar zijn.
 
botleft   botright

advarrow3   Bulk Uploader

topleft  
  Je hoeft niet naar de veilingen een toe te voegen door een Bulkuploader De functie is kunt u, als de beheerder van deze site, de massale hoeveelheden veilingen uploaden op een categorie per categorie basis in uw database. Een ding dat u hoeft te doen is krijg je de gegevens in te regelen veilingen een Excel-bestand (. Csv) en veilingen beelden in. Zip map. Na het doen bent u klaar om veilingen te uploaden. In slechts twee eenvoudige stappen die u kunt toevoegen duizenden veilingen in een paar minuten.
De Bulk Uploader is een geweldige manier voor het toevoegen van duizenden veilingen in slechts enkele minuten.
Zeer eenvoudig in gebruik.
Excel-sjabloon waar moet je gewoon alle velden in te vullen.
Plaats veilingen per categorie.
Minder werken met tijd bespaart.
 
 

   Avatar

 
  In deze functie als een site admin U kunt een aantal van avatar-afbeeldingen, die beschikbaar zijn voor bezoekers van uw site. Na het toevoegen van deze, kunnen uw gebruikers kies een nieuwe avatar in die fotos, die je toegevoegd als profiel foto. De avatar (profiel foto) zal getoond worden op user account en ook aangeven wanneer ze bieden.  
 

   Besteden de Auciton

 
  Dit is functie voor uw waardevolle gebruikers om de veilingen te regelen naar hun behoefte. In deze functie om de veiling zijn de knop om te besteden of instorting van de veiling. Laat uw gebruikersnaam te geven van de rechten bij het veilinghuis venster resize, zal dit model dat op het scherm uw gebruikersnaam, dus ze hoeven niet naar de lijst van de laatste items te zien scrollen.  
 

   Koop nieuwe aandelenoptieplan

 
  Net als normale veiling voorraad kunt u NU KOPEN bestand ook toevoegen in je admin panel. Vanuit deze functie wanneer een gebruiker een item kopen bij het kiezen van NU KOPEN optie, zal het automatisch afnemen van voorraad en wanneer het bestand klaar bent met de NU KOPEN optie zal vormen front-end worden verwijderd.  
 

   Meerdere themas

 
  In deze functie als een site admin je zal een aantal themas voor de gebruiker, zodat je je gebruikersnaam hebt de optie om zijn favoriete thema uit zijn bedieningspaneel te selecteren.  
 

   Gratis en Premimum lid Auciton

 
  a) Gratis optreden wanneer alle geregistreerde gebruikers kunnen bieden op de veiling. Maar uw behoeften van de gebruiker te registreren om te bieden.

b) Alleen Premium (leden die een vergoeding betalen) geregistreerde gebruikers kunnen bieden op de veiling. Om een premium gebruiker moet een vergoeding betalen, kan deze vergoeding worden betaald bij het registreren of wanneer een clint wilt bieden voor een reis / vakantie veiling.
Bij het invoeren van een veiling in admin kiest u als het een GRATIS veiling of alleen mogelijk voor premium-leden te bieden.
Wanneer een gebruiker Premier-lidmaatschap tijd is afgelopen, zal hij automatisch worden ingesteld op Vrij veiling lid en kan enige bod op vrije veilingen en uw gebruikersnaam ook een mail dat het lidmaatschap als premie is voorbij
 
 

   Gratis verzending module

 
  In deze module kunt u een periode voor een gebruiker dus tijdens deze periode, wanneer dat de gebruiker gaat betalen voor zijn winnende producten die hij will gratis verzending te krijgen, met andere woorden admin geven gratis verzending diensten aan een bepaalde gebruiker.  
 

   Reback Bod module

 
  In deze functie u als een site admin kan reback bepaald percentage van de inschrijvingen om je eerste of tweede runner-up gebruikers account, waarin zij geplaatst in een veiling.
Bijvoorbeeld: In een veiling afgelopen is winnaar A, B is in de eerste runner-up en C is de tweede runner-up. In je admin panel u het percentage van de reback bod is 50%. Dus nu is een winnaar te krijgen, zodat hij het product, B en C plaats 100 elke biedingen dus als je een vastgesteld percentage 50 per stuk biedingen automatisch restitutie in B en C de rekeningen.
 
 

   Honingpot module

 
  In deze module kunt u als beheerder van deze site kunt een honingpot, dat is eigenlijk bonus biedingen voor een bepaalde gebruiker. Dit honingpot is zichtbaar voor alle gebruikers, maar alleen actief zijn voor die gebruiker die is geselecteerd door jou. Dus dat bepaalde gebruiker biedingen bonus krijgen.  
 

   Dubbele veilingen winnaar

 
  In dubbele winnaar veiling admin heeft een optie van lancering dubbele winnaar veiling want er gebruikers. In dubbele winnaar van de veiling van de Top twee leden zou de winnaar voor dezelfde veiling en zal het winnende product te krijgen.  
 

   Meerdere domeinnamen werken

 
  Een enkele website kan draaien voor gebruikers met verschillende verschillende domeinen. Als u wilt uitvoeren uw cent veiling site voor meer dan een domein, zodat deze functie zal u helpen. In deze functie kunt u beheren van al uw domein-sites onder een admin panel dus heel eenvoudig om uw gebruikers te beheren en veilingen.  
 

   Upload gegevens via Excel-bestand

 
  In deze functie kunt uploaden Admin een bulk nieuwe veilingen uit een Excel-bestand.  
 

   Drag and drop veiling

 
  Op de front-end gebruiker kan slepen en neerzetten op een veiling waar alle op de site pagina. Gebruiker kan de prioriteit van de producten voor de juiste volgorde.  
 

   Auto Vernieuw de Producten

 
  Op de voorkant wanneer een product, dan eindigde de gebruiker niet hoeft te Vernieuw de pagina. Zonder verfrissende pagina nieuw product zal starten op dezelfde plaats en hetzelfde item.  
 

   Automatische update qmap

 
  wanneer de gebruiker een bod te plaatsen dan locatie van de gebruiker te markeren op de kaart worden QMAP is een ballon experiment om de gebruiker zich bevindt op de Google kaart markeren. Onze Auto Update Qmap functie tracks de locatie van de gebruiker wanneer hij plaatst een bod en markeert zijn locatie op de Google Map  
 

   Qbar

 
  That bar to be shown all user information in bottom The Qbar feature is used to show all the information about the user at the bottom of the page.  
 

   Voorspel veiling

 
  When user to predict final price of a auction then after ended user predict right value then get free bids.In this feature on the front-end user can predict the final price of an auction. When the bids are placed on the auction and the auction ends at the predict value given by the user then that user who had given the prediction of the final price would get some free bids in his account.
For example, if user A predict $10 final price value for an auction item and the auction ends at $10 then user A would get some free bids in his account by the Admin.
 
 

   Wekelijks of maandelijks prijs

 
  Weekly/monthly to be defined a prize then after end week/month most place bid or most purchase bid top 3 user declare a winner of defined prize .In this feature, as being the site Admin, you can define weekly or monthly prize for your users. As the week or month ends then the top three users (Users who have placed maximum bids in the auction or Users who have purchased the maximum bids in the set time duration) would be declared the winners of the defined prize by the Admin.  
 

   Facebook integratie op de site

 
  Facebook feature to be integrate for like, share, friend, etc In this feature as being the Site Admin, you can integrate Facebook on your site for Like, Share, Friends etc. These are quite capable of performing a lot of social networking weight on your website. Facebook integration on site allows you to create incremental traffic to your site, by posting user submitted actions to their Facebook walls. These will also appear in the news feeds of the user's friends, which create a viral effect.  
 

   Site te configureren op Facebook applicatie

 
  Create a facebook application to be shown your website or facebook account users to also working on it means connect to facebook with permission or facebook account user to place bid directly In this feature, as being the site Admin, you can configure your site on Facebook with Facebook Apps. This Facebook application will be visible on your site. The Facebook users will be able to connect their accounts with your Facebook application and Facebook users can place bids directly on the auction products from their accounts.  
 

   Ander type cash back optie

 
  All type of cash back option like first winner to get back defined percentage of bids, first or second winner to get back defined percentage of bids, first or second or third winner to get back defined percentage of bids, all losser to get back defined percentage of bids.In this feature, as being the site Admin, you can set the different types of Cash Back Options for your users. You can set the various options for the users like here as under:- a. You can define a set percentage of bids given back to the first winner of the auction. b. You can define a set percentage of bids given back to the first and/or second winner of the auction. c. You can define a set percentage of bids given back to the first and/or second and/or third winner of the auction. d. Or you can define a set percentage of bids given back to all the losers who have placed bids in the auction.  
 

   Winst / verlies verslag

 
  Admin to see all reports of auction profit or loss In this feature, as being the site Admin, you can see all reports of profit or loss of the auction  
 

   Verslag met CSV of grafiek

 
  All report to be shown in CSV or graph In this feature Admin can see and extract all the repots in the CSV format or Graph  
 

   Heb veiling exchnage biedingen

 
  after winning auction final price to be exchange in bids by a user In the feature Admin gives the facility to the users to exchange his final auction price into bids. Means users have the facility that if he wins the auction then he can exchange his final price of the auction into the bids.  
 

   Transfer biedingen tussen twee gebruikers

 
  Users to transfer bids in between your friends.In his feature on the front-end user has the facility to transfer or distribute the bids between his friends or in his friends account.  
 

   Berichtencentrale

 
  All user sent or receive messages to be shown here like inbox, outbox, read, unread On the front-end this feature facilitate the users to send and receive the messages and the icons would be shown before the users as like Inbox, Outbox, Read and Unread.  
 

   Control veiling te beperken

 
  Won auction limit of user control from here for a day, week, month, current bidder In this feature Admin can set the winner users auction limit. Means Admin can set the limit for the winning auction for the particular users that the user can win and played the auction at the set limit for a day, week, month decided by the Admin.  
 

   Kortingsbonnen inwisselen

 
  User to recharge you voucher from here anytime In this feature users have the facility to redeem their coupons anytime. User can recharge his account on behalf of the redemption of the coupons from anywhere and anytime.  
 
 
 
 
sendsms.jindaltech DubaiXmlServices mikro-odeme
Clickatell    
 
   
 
isologoiso2
Copyright © 2008-2022. Sonik Digital India Pvt Ltd
Alle rechten voorbehouden.
: Wij zijn op geen enkele wijze verbonden, verbonden of een deel van ebay.com,kloon.com en madbid.com noch wij waren in het verleden. Alle handelsmerken die in de demonstratie-modi of feitelijke website zijn het eigendom van de respectieve eigenaars. Er is geen tastbaar product wordt verkocht op deze website met uitzondering van de software die een installeerbare product.