our_client
map
Betaling Opties
payment_methods
ebay kloon star
De meeste gewacht Volledig Ajax en Mootools gebaseerd veilingen website zal binnenkort beschikbaar zijn.
controleert voordat je koopt
Producten
auction_banner
Data_left_menu1
Hosting & Domain
 
     
 

Q.1 Hoe werkt de domeinnaam en hosting van het werk, als ik een domein en hosting Hoe krijg ik het script en de website live en draaien?

Als u uw eigen domein en hosting dan kunnen we installeren script op uw server eenvoudig, zonder enig probleem.

 

Q.2 Ik wil graag om de domeinnaam en hosting van u ook?

 

Wij kunnen uw domeinnaam en hosting met 99.95 uptime.

 
 

Q.3 Ik ben alleen ge´nteresseerd in de hosting, ik zal zorgen voor het domein zelf?

 

OK, geen probleem we zullen setup hosting account voor u waar uw domein zullen wijzen.

 
 

Q.4 Doe alles wat ik moet doen is u met de URL-naam? Gelieve asap?

 

Ja, het domein zal worden op basis van uw keuze.

 
 

Q.5 OK, dat is prima. Misschien kunnen we werken op dit later. Dus ik denk dat we een deal. Wat heb je nodig van me, behalve geld? I'd like to get domein en hosting ook ?

 

Wij bieden een gratis domeinnaam voor een jaar en hosting alleen kosten van $ 25 of kunt u domein en hosting van elders.

 
 

Q.6 Wat doet hosting bedoel?

 

Hosting gewoon naar waar komt uw website krijgt geleverd of uitvoeren vanaf. Voor een website op te bestaan en moet toegankelijk zijn voor de wereld, moet zij op een web server. Dat web server moet altijd verbonden zijn met het internet en draait, zodat uw website is beschikbaar voor iedereen op elk moment over de hele wereld. Hosting is alleen wie of wat de machine gaat dat doen voor uw site. De meeste website-exploitanten kiezen voor een hosting bedrijf wil dit doen voor hen. Deze bedrijven gaan door een paar verschillende namen zoals web host of ISP (Internet Service Provider).

 
 

Q.7 Kan ik kiezen voor een hosting bedrijf?

 

Ja, we bouwen xcAuction te lopen op een breed scala van gemeenschappelijke hosting configuraties. Het kan worden ge´nstalleerd op gedeelde gastheer, waar een grote web server kan meerdere websites. Of voor hoge prestaties of hoge beveiliging situaties, kan worden uitgevoerd op dedicated servers.

 
 
isologoiso2
Copyright © 2008-2022. Sonik Digital India Pvt Ltd
Alle rechten voorbehouden.
: Wij zijn op geen enkele wijze verbonden, verbonden of een deel van ebay.com,kloon.com en madbid.com noch wij waren in het verleden. Alle handelsmerken die in de demonstratie-modi of feitelijke website zijn het eigendom van de respectieve eigenaars. Er is geen tastbaar product wordt verkocht op deze website met uitzondering van de software die een installeerbare product.