our_client
map
Betaling Opties
payment_methods
ebay kloon star
De meeste gewacht Volledig Ajax en Mootools gebaseerd veilingen website zal binnenkort beschikbaar zijn.
controleert voordat je koopt
Producten
auction_banner
e commerce
 e-commerce Software   (Premium)
Auction Software
 MLM Auction star
 Laatste laagste unieke bod star
 Cooling Auction star
 VIPveiling star
 Penny veiling versie - 5star
 Reserve veiling versie - 1star
 ebay kloonstar
 Ajax cent veiling versie - 1star
Aankomende
 Ajax cent veiling versie - 2  
Meer informatie
Host uw website veiling
op onze Dedicated server in
Canada & VS met 99,9%
uptime
Meer informatie
Wat is nieuw?
1. Galerie photo de profil
Vous pouvez prendre vos clichs grce votre webcam ou tlcharger vos clichs existants de rdaction de votre profil.
2. Google Vertaler
Beheerder kunt taal bestanden met google vertaler, dat is ingebouwd in de admin panel
3. Databank Backup Module
Beheerder kan databank back-up van admin panel om de informatie bij de behoeften.
4. Getuigenis Management
Beheerder kunnen reacties worden weergegeven op de website die worden ontvangen door de gebruikers.
5. Meerdere administrateur
Multi-beheerders met verschillende niveaus en privileges
6. Multilanguage met UTF-8 Ondersteunen
Multilanguage ondersteuning voor alle talen
7. Taal Vlag en manager
Administrator eenvoudig kunt bijwerken taal bestanden en kunnen beheren zijn vlag voor meertalige website.
8. Watermark Module
Watermerk module beschermen site beelden die volledig kunnen worden beheerd door de beheerder
9. Ajax Bieden Module
Advance Bieden module waar de gebruiker kan bod direct zonder refresh pagina op elk bod.
10. Flashy Alert aandachtspunten
Flashy signalering heeft aandacht voor alle gebruikers over een product wanneer een gebruiker ooit plaats bod op dat product. Welke helpt met alle gebruikers over een nieuw bod op dat product.
11. Heropenen Veiling
Admin puede volver a abrir la subasta se cerr en el momento especfico dado por la administracin.
12. Admin Bekijk Stock
Admin kunt een bepaald product op voorraad gesloten veiling lijst.
13. Cron Datei-Sicherheit
Cron-Datei securityCron Datei nicht Erreichbar dem anderen Browser.
14. Alle Art Auktion Excel Report
Admin kann man kommenden geschlossen und aktuelle laufende Online-Auktion Exceltabelle Bericht
15. Auktionsstatus Bericht
Admin kann man die Auktion Statusbericht der laufenden Betrieb und die geschlossenen Auktion.
16. Shopping
admin knnen die besonderen Auktion direkt zu verkaufen.
17. Auto Ausschreibung
User knnen Mindestpreis Hchstpreis und Gesamtzahl der Angebote fr eine bestimmte Auktion.
18. Autobid Time
Der Benutzer kann auf einer Auktion bieten, indem Sie Startzeit und Zeit schlieen.
19. Toll gratis nummers
Gratis nummers voor 220 landen, zorg dat uw respons Boost, voorziet in een manier voor klanten uw bedrijf contact op te nemen zonder kosten. Dit zal verbeteren en Verken uw bedrijf meer klanten.
20. SMS Marketing met unieke zoekwoord
Een robuuste, flexibele, kosteneffectieve en complete private-label-SMS marketing oplossing met unieke zoekwoorden voor uw bedrijf te maken van al uw reclame direct traceerbaar en je kan verslaan de concurrentie en het bereiken van positieve ROI.
21. E-mail marketing software met Cpanel toegang
Zet uw bedrijf in het bereik van meer klanten via E-mail Marketing Software met Cpanel toegang voor veiligheid, snelheid en root-niveau toegang. Helpt bij het bouwen gerichte E-Mail lijst snel, biedt voordelen voor uw bedrijf en drastisch verhogen van uw klantenbestand voor E-mail marketing!
22. PC Phone Call Software
Maak roept overal in de wereld van uw computer op elk nummer, wanneer je wilt met een betere geluidskwaliteit dan een andere normale telefoon en geen noodzaak voor de andere partij om een computer of wachten op uw oproep.
23. SMS-of MMS-API bieden voor SMS-module
Door het gebruik van de SMS-of MMS-API voor module bieden u een bod kunnen doen op de producten via SMS, maak je in staat om kennen de Aankomende veilingen, Live Auctions en geeft de mogelijkheid bieden rechtstreeks op het product of deelnemen aan de veiling via SMS of MMS-API.
advertise emaibulk
seo_advertise
Getuigenissen
 
 
Ik moet zeggen dat we werken met een flink aantal onderdelen, ontwikkelaars etc. is Auctionwebsitescript tops in onze boeken voor de ondersteuning en de kwaliteit van de ontwikkeling. Als er een probleem komen, hebben ze altijd gelijk er om ons te helpen. Hartelijk dank voor je geweldige script en fantastisch. We waarderen alles wat je voor ons gedaan hebben.
Mr. John, Spain

We hebben Penny auction script version 4 auctionwebsitescript. Het script is gewoon geweldig. Elke keer dat we problemen auctionwegsitescript support team antwoorden te hebben binnen 5 minuten of zelfs minder. Deze software is de beste die er zijn en is altijd een beetje beter.
Miss Rossy, Canada

Ik ben op zoek naar de lancering van mijn eigen veilingsite net als ebay en auctionwebsitescript bieden mij niet alleen kenmerken van ebay, maar ook kenmerken van kloon ook in hun ebay kloon auction script. Wow wat een script ... De antwoorden op de vragen waren uitstekend en snel. Alles werkte prima en zoals beloofd. Ik zou het zeker aan te raden ebay kloon auction script.
Mr. Steave, USA

Auctionwebsitescript personeel was een plezier om mee te werken! Ze brachten tijd met ons te werken alle details van het ontwerp tot aan kleuren en lay-out tot we tevreden waren. Uiteraard zijn alle technische aspecten van een veiling-website werd verzorgd door de ervaren personeel staat.
Mr. Tom Morrey, Germany

We waren buitengewoon tevreden met het werk van de auctionwebsitescript team. Zoals onze eis van een veiling website, net als kloon, geen technische uitdaging ooit vormde een probleem voor auctionwebsitescript.com. Zij begrepen al snel wat we zochten in termen van graphics, en deed een fantastische job ontwikkelen en implementeren van het concept. We raden sterk aan hun cent veiling script en ondersteuning.
Mr. Silvester, UK

Beste Auctionwebsitescript Team:
Ik ben erg onder de indruk van de zeer hoge professionele niveau van dienstverlening auctionwebsitescript's. Zowel de vormgeving en programmering werden op het hoogste niveau. Verder hebben we genoten van het werken met uw personeel en veel van je. Uw mensen hebben antwoorden voor de meeste vragen die we gesteld. En als ze niet deden ze hun best deden om hen te vinden.
Vooruitblikkend naar het werk met u in de nabije toekomst!
Met vriendelijke groet,
Mr. Chun Lee, China

Voordat u contact opneemt auctionwebsitescript we vechten voor mijn veiling website, is er veel problemen, zoals custmization, hosting, enz. Maar als ik in contact met ze op te lossen auctionwebsitescript mijn lijst van problemen in een paar seconden, niet alleen zij mij beter script dat is ajax auction version 1 maar ook mijn site hosten op dedicated server, uit dit mijn site nooit opgehangen en de prijs was gewoon betaalbaar.
Bedankt auctionwebsitescript.
Miss Nikke, Russia

Ik ben zo blij dat ik vond een dergelijk bedrijf als veilingsite script, zocht ik op het web naar ongeveer een jaar voor een dienst die ik kan vertrouwen en vertrouwen op in mijn werk, en j Ik vond dat alles in veilingen Website Script online dienst het draait bijna alle tijd om in interactie met u beiden en geven u alles wat ze kunnen doen met de macht terug naar s ' ervoor te zorgen dat de dienst wordt geleverd als u wilt, en technische ondersteuning team is alleen goed antwoord op uw e-mail binnen 24 uur, met de bevestiging van de oplossing, ik wil met hen samenwerken want het draait allemaal om vertrouwen.
Almar, Netherland

De service was uitzonderlijk en wij raden hun producten. We waren erg blij met de software. Ten aanzien van de ondersteuning en het werk dat het personeel veilingsite Script hebben gedaan, kunnen we alleen gebruik maken van superlatieven als SUPER en perfect. Als we problemen hadden ze gesproken over ons en hebben gewerkt binnen een zeer korte time.Sum als u op zoek bent naar een goede software en u wilt snel en heeft een uitstekende werk, werk met veilingsite Script.
Egbert, Netherland

Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik om te zeggen hoe prachtig het personeel en technici zijn op veilingen Website Script. Auctionwebsitescript.com heeft opgelost, veel van mijn problemen. Ik kom terug naar het wanneer ik een probleem en ik heb altijd een oplossing vinden. Fantastische site. Zeer professioneel, hoffelijk, en makkelijk mee te werken.
Kevin, Netherland

Ik zou alleen willen geven veilingen Website Script mijn grootste dank voor het aanbieden van mij met de beste support die ik zou kunnen vragen. Veiling Website Script heeft mij met een snelle, efficinte customer support en zeer nuttig te helpen. Veiling Website Script heeft me geholpen mijn droom van een veiling site in de werkelijkheid. Ik zou aanraden Veiling Website Script voor iedereen die op zoek is naar hun eigen betaalbare online dienst, lopen of het nu een veiling of een van hun andere producten op de veilingen Website Script. Dank u.
Douglas, Germany

Ik ben zo blij dat ik heb gevonden die een bedrijf als veilingen Website Script, ik heb het web gezocht voor ongeveer een jaar voor een dienst die ik kan vertrouwen en afhankelijk zijn in mijn werk, en ik vond dat alle in veiling Website script Live-service is online bijna alle tijd om interactief met u in een keer en bieden alle wat ze kunnen doen met het voeden terug om te controleren of de dienst wordt geleverd als je wilde, en er tech support team is meer dan alleen goede en beantwoorden uw e -mail in minder dan 24 uur, met de oplossing van de bevestiging, ik hou echt werk doen met hen want het draait allemaal om vertrouwen.
Martin, Australia

De service is geweldig en we raden hun producten. We zijn erg blij met de software. Ten aanzien van de ondersteuning en de werkzaamheden van het personeel van Veiling Website Script hebben gedaan kunnen we alleen gebruik maken van superlatieven als prachtig en perfect. Als we hadden moeilijkheden die zij hebben gesproken met ons en hebben gewerkt it binnen een zeer korte time.Sum, Als u op zoek bent naar een geweldige software en je wilt een snelle support en een grote baan, werken samen met Veiling Website Script.
Edward, Usa
 
Host uw website veiling
op onze Dedicated server in
Canada & VS met 99,9%
uptime
 
Host uw website veiling
op onze Advance server in
Canada & VS met 99,9% uptime
 
isologoiso2
Copyright © 2008-2023. Sonik Digital India Pvt Ltd
Alle rechten voorbehouden.
: Wij zijn op geen enkele wijze verbonden, verbonden of een deel van ebay.com,kloon.com en madbid.com noch wij waren in het verleden. Alle handelsmerken die in de demonstratie-modi of feitelijke website zijn het eigendom van de respectieve eigenaars. Er is geen tastbaar product wordt verkocht op deze website met uitzondering van de software die een installeerbare product.